TOWNSTAR COMBI

A KAMATNULLÁZÓ AKCIÓ KERETÉBEN

AZ ÚJ NISSAN TOWNSTAR COMBI MOST AKÁR 0% THM-MEL ELÉRHETŐ!

VAGY

Vásároljon új Nissan TOWNSTAR EV VAN-t és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb akciót!

Választhat, hogy (magánszemélyként) akár 4 millió Ft-os Nissan kedvezményt kér az új elektromos Townstar EV Van-ra 0% THM-es finanszírozási lehetőség mellett,

vagy (cégként) 4 000 000 Nissan kedvezménnyel  és 3 600 000 Ft állami támogatással vásárolja meg az autót.

Árkedvezmény részletei:

Az ajánlat kizárólag a 2024.03.31.-ig forgalomba helyezett autókra vagy visszavonásig érvényes. Jelen ajánlatban meghatározott feltételek az ajánlat lejáratának időpontjáig benyújtott finanszírozási kérelmek esetén alkalmazandók, amennyiben az ügyfél megfelel a bírálati feltételeknek. 

Továbbá " a 4 millió Ft-os Nissan kedvezmény" ajánlat kizárólag a készlet erejéig, valamint a 2024.03.31.-ig forgalomba helyezett autókra vagy visszavonásig érvényes, magánszemélyek és vállalkozások is igénybe vehetik. Vállalkozások esetén a kedvezmény összevonható a „Közúti elektromos jármű beszerzés támogatása vállalkozásoknak” címmel (RRF-10.10.1-24 kódszámú) pályázati felhívásban elnyerhető állami támogatással.

Állami támogatás vállalkozások részére. „A Közúti elektromos jármű beszerzés támogatása vállalkozásoknak” RRF-REP-10.10.1-24. részleteit az alábbi oldalon találják: https://www.palyazat.gov.hu/programok/helyreallitasi-es-ellenallokepessegi-terv/rrf/rrf-rep-10101-24. A tájékoztatás pontossága kapcsán felelősségünket kizárjuk, a részletek kapcsán a hatályos támogatási feltételek irányadók.

0% THM-es finanszírozás részletei:

  • Finanszírozható gépjárművek köre: Nissan QASHQAI, JUKE, X-TRAIL, ARIYA, LEAF, TOWNSTAR
  • Forintalapú finanszírozás 
  • THM: 0,0-0,2% (fix kamatozással)
  • Finanszírozási forma: zárt és nyíltvégű pénzügyi lízing
  • Kamatozás módja: fix kamatozás
  • Ajánlatunk 2024.01.10-től 2024.03.31-ig megkötött ügyfélszerződésekre és a 2024.03.31-ig forgalomba helyezett (ARIYA esetében 2024.03.31-ig szerződött) járművekre vonatkozik, és a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényesek. Jelen ajánlatban meghatározott feltételek lejárat időpontjáig benyújtott finanszírozási kérelmek esetén alkalmazandók, amennyiben az ügyfél megfelel a bírálati feltételeknek. Az ajánlatban szereplő finanszírozási kondíciók érvényességét befolyásolja a kereskedő partnereknél rendelkezésre álló készlet. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak. A változtatás jogát fenntartjuk.

Jogi nyilatkozat

Akciós ajánlatainkkal, tesztvezetéssel, személyre szabott ajánlatkéréssel kapcsolatban érdeklődjön a lenti adatok kitöltésével és kollégánk hamarosan felkeresi önt!

AZ ÚJ TOWNSTAR COMBI

Életstílusához alkalmazkodik

Iskolába rohanástól a sítúráig. A vadonatúj Nissan Townstar kalandvágyból született. Fedezze fel a minőségi kivitelű, tágas utasteret és a zökkenőmentes csatlakoztathatóságot, hogy Ön szórakozhasson és kapcsolatban maradhasson, bárhová is viszi az útja. A merész stílus és a szemet gyönyörködtető részletek kívülről lenyűgöző benyomást keltenek.

Szokjon hozzá az innováció új szintjéhez!

A vadonatúj Nissan Townstar új mércét állít fel a furgonok osztályában - olyan biztonsági rendszerekkel, csatlakoztathatósággal és segédfunkciókkal, amelyek általában csak a személyautókban találhatók meg. Fedezze fel a könnyebb, biztonságosabb és élvezetesebb utazásokat!

 

Az előregondolkodás hajtja

Fedezze fel a magabiztos teljesítményt lenyűgöző hatékonysággal! A vadonatúj Nissan Townstar gazdaságos benzinmotorja megfelel a legújabb Euro6D kibocsátási normáknak és az optimális üzemanyag-fogyasztás érdekében ECO üzemmód technológiával rendelkezik. 

Állítsa össze, ahogyan a legjobban illik Önhöz!

A kerékpártartóktól és tetőboxoktól kezdve a válaszfalvédőkön át a rakodóhálókig - hozza létre tökéletes útitársát a tartozékokkal, amelyekkel megvédheti és személyre szabhatja új Nissan Townstarját, és igazán a sajátjává teheti. 

 

1/2360°-OS PARKOLÓKAMERA

Parkoljon magabiztosan! A 360°-os parkolókamera segítségével a kis helyen való manőverezés gyerekjátéknak tűnik. A 360°-os látószög a járművére és a választható fókusz az első járdaszegélyre vagy a hátsó nézetre lehetővé teszi, hogy még a legszűkebb városi utcák is könnyen járhatóak legyenek. 

2/2APPLE CARPLAY® ÉS ANDROID AUTO™ ³

Maradjon kapcsolatban a világgal vezetés közben is! Az Apple Carplay® és az Android Auto™ ⁵ kompatibilitás révén hozzáférhet az okostelefonján keresztül üzeneteihez, zenéihez és alkalmazásaihoz.

Szeretne többet megtudni? Vegye fel a kapcsolatot velünk a lenti adatok kitöltésével és értékesítő kollégánk visszahívja Önt!

 

Feliratkozás a hírlevelünkre

Nyitvatartás:

Hétfő:08:00 - 17:00
Kedd:08:00 - 17:00
Szerda:08:00 - 17:00
Csütörtök:08:00 - 17:00
Péntek:08:00 - 17:00
Szombat:visszavonásig zárva
Vasárnap:ZÁRVA

Kapcsolat:

Ferihegy Autó Kft.
1185 Budapest
Üllői út 822.

Tel.: 06 1 297 03 10
e-mail: nissan@ferihegyauto.hu

© Nissan 2017