Szolgáltatások

AKÁR MÁR EGY AUTÓ VÁSÁRLÁSA/ TARTÓS BÉRLÉSE ESETÉN IS

AJÁNLATOT KÉREK

EGYEDI KEDVEZMÉNYES AJÁNLATOT BIZTOSÍTUNK

NISSAN FLOTTAKEZELÉS

FLOTTAELEMZÉS:

Szakmai szempontok szerint elvégezzük az autópark analízisét, mely alapján ajánlatot teszünk az optimális gépjárműpark kialakítására. Az ajánlattétel során figyelembe vesszük a cég profilját, a gépjárművektől elvárható futásteljesítményt, a felhasználás helyét, módját, az esetleges homogenitást stb. A kialakított ajánlat tartalmazza az ügyfél részére biztosított legmegfelelőbb, legkedvezőbb ár/érték aránnyal rendelkező flottát.

KARBANTARTÁS, JAVÍTÁS

Saját márkaszerviz műhelyünkben és szerződött márkaszerviz partnereinken keresztül elvégezzük a szerződés teljes futamideje alatt a gyári előírásoknak megfelelő karbantartásokat, illetve az előre nem tervezhető javításokat.

KAROSSZÉRIA JAVÍTÁS

Káresemények esetén a gépjárművek javítása és teljes körű biztosítási ügyintézése szerződéses partnereinknél, illetve saját karosszéria szakműhelyünkben történik. Kötelező gépjármű felelősség biztosítás terhére történő javítás esetén, a cseregépjármű rendelkezésre bocsátásával kapcsolatos szervezést és az adminisztrációs feladatokat is átvállaljuk.

BIZTOSÍTÁSOK

A kötelező és CASCO biztosításokat piacvezető biztosítótársaságok segítségével kötjük. Alkuszcégünk és a biztosító társaságok közötti szerződések révén ügyfeleink részére a piacon elérhető egyik legkedvezőbb díjtételt tudjuk nyújtani.

CSEREAUTÓ, NAPI BÉRLET

Akár egy külföldi partner érkezése, akár egy káresemény miatt merül fel igény napi bérletre, vagy csereautóra, biztosítunk gépjárművet Önöknek.

Fent felsorolt szolgáltatásaink Partnereink igényeinek megfelelően, személyre és cégre szabott csomagokra bontva elérhetőek. 

AJÁNLATKÉRÉS

 Kérdés esetén keresse fel flottaértékesítő tanácsadó kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:

Pandula Zsolt

zspandula@ferihegyauto.hu

+36 20  380 71 58

 

Feliratkozás a hírlevelünkre

Nyitvatartás:

Hétfő:08:00 - 17:00
Kedd:08:00 - 17:00
Szerda:08:00 - 17:00
Csütörtök:08:00 - 17:00
Péntek:08:00 - 17:00
Szombat:visszavonásig zárva
Vasárnap:ZÁRVA

Kapcsolat:

Ferihegy Autó Kft.
1185 Budapest
Üllői út 822.

Tel.: 06 1 297 03 10
e-mail: nissan@ferihegyauto.hu

© Nissan 2017