ÚJ NISSAN X-TRAIL

Vásároljon új Nissan X-Trailt és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb akciót!

Választhat, hogy akár 5 millió Ft-os kedvezményt kér az új X-Trailre, vagy a 0% THM-es finanszírozási lehetőség mellett akár a 4 millió Ft-os kedvezményt igényli.

Árkedvezmény részletei:

Az ajánlatban szereplő 4 vagy 5 millió Ft kedvezmény bizonyos felszereltségű Nissan X-Trail modelleknél érhető el. További részletekért és személyre szabott ajánlatért vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégánkkal az oldalon található kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével és kollégánk hamarosan visszahívja Önt!

Továbbá a fenti ajánlat kizárólag a készlet erejéig, valamint a 2024.03.31.-ig forgalomba helyezett autókra vagy visszavonásig érvényes.

0% THM-es finanszírozás részletei:

  • Finanszírozható gépjárművek köre: Nissan QASHQAI, JUKE, X-TRAIL, ARIYA, LEAF, TOWNSTAR
  • Forintalapú finanszírozás 
  • THM: 0,0-0,2% (fix kamatozással)
  • Finanszírozási forma: zárt és nyíltvégű pénzügyi lízing
  • Kamatozás módja: fix kamatozás
  • Ajánlatunk 2024.01.10-től 2024.03.31-ig megkötött ügyfélszerződésekre és a 2024.03.31-ig forgalomba helyezett (ARIYA esetében 2024.03.31-ig szerződött) járművekre vonatkozik, és a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényesek. Jelen ajánlatban meghatározott feltételek lejárat időpontjáig benyújtott finanszírozási kérelmek esetén alkalmazandók, amennyiben az ügyfél megfelel a bírálati feltételeknek. Az ajánlatban szereplő finanszírozási kondíciók érvényességét befolyásolja a kereskedő partnereknél rendelkezésre álló készlet. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak. A változtatás jogát fenntartjuk.

 

 

Akciós ajánlatunkkal kapcsolatban érdeklődjön a lenti adatok kitöltésével és kollégánk hamarosan felkeresi Önt egyeztetés céljából!

AZ ÚJ X-TRAIL MÁR KÉT ÉVTIZEDE HÓDÍTJA MEG A SUV-ÉRT RAJONGÓ SZÍVEKET

A Nissan idén elhozza a 4. generációs X-trailt, amely minden képzeletet felülmúl. A modern atlétikus külső elképesztő belső biztonsági rendszereket, rendkívül fejlett technológiát és csodás kényelmet biztosít használójának.

 

A VALAHA VOLT LEGBIZTONSÁGOSABB X-TRAIL

A vadonatúj X-TRAIL extra szemekkel rendelkezik a fejlett Nissan Intelligent Mobility biztonsági technológia formájában, amely minden irányban figyel Önre és családjára.

HÁROM ÚJ KIJELZŐ

A vadonatúj X-TRAIL három új kijelzővel érkezik, melyek: a 12,3 hüvelykes intuitív érintőképernyő, a 10,8 hüvelykes Head-Up kijelző és a 12,3 hüvelykes digitális műszercsoport, amelyek lehetővé teszik az információk testreszabását, hogy könnyen és világosan lássa, mi a legfontosabb az Ön számára. Az okostelefonok integrációja a zökkenőmentes csatlakozásnak köszönhetően a következő szintre emelte a vezeték nélküli okostelefon-töltést és a vezeték nélküli Apple CarPlay-t.

BELSŐ

OKOSABB TEREK

Míg mások azt fontolgatják, hogy elindulnak, te már félúton vagy mosollyal az arcodon. A vadonatúj X-TRAIL egy pillanat alatt képes alkalmazkodni a pillanathoz.

Regisztráljon tesztvezetésre vagy kérjen személyre szabott árajánlatot egyszerűen a lenti adatok kitöltésével!

Feliratkozás a hírlevelünkre

Nyitvatartás:

Hétfő:08:00 - 17:00
Kedd:08:00 - 17:00
Szerda:08:00 - 17:00
Csütörtök:08:00 - 17:00
Péntek:08:00 - 17:00
Szombat:visszavonásig zárva
Vasárnap:ZÁRVA

Kapcsolat:

Ferihegy Autó Kft.
1185 Budapest
Üllői út 822.

Tel.: 06 1 297 03 10
e-mail: nissan@ferihegyauto.hu

© Nissan 2017