ÚJ NISSAN MICRA

VÁROSI AUTÓ

TELE CSÚCSTECHNOLÓGIÁVAL

NISSAN MICRA

VÁRAKOZÁSON FELÜL

KIFEJEZŐ. ENERGIKUS. FÜRGE.

A Vadonatúj Nissan Micra feszegeti a kisautók szegmensének határait a formaterv, a kényelem és a teljesítmény terén egyaránt. A Nissan Micra ötödik generációja a prémiumkategóriás, kifejező külső és belső formavilág, az intelligens funkciók és az élvezetes menettulajdonságok teljesen egyedi ötvözetét kínálja – lélegzetelállító élményt nyújt.

MŰVÉSZI STÍLUS

MERÉSZ KÜLSŐ FORMATERV

A sportos vonalaktól és arányoktól a kivételes részletekig – a Vadonatúj Nissan Micra formaterve teljes egészében egyedi és kifejező.

KERESSEN SAJÁT UTAT

KIFEJEZŐ HOZZÁÁLLÁS

Lépjen túl a sablonos megoldásokon. 100-nál is több személyre szabási konfigurációból választhat, így igazán egyszerű valóban egyénivé tennie a Vadonatúj Nissan Micráját.

MERÍTSEN IHLETET

MODERN BELSŐ

Önnek készül, ezért a Vadonatúj Nissan Micra gondosan kidolgozott és csúcsminőségű beltere a tér és a kényelem harmonikus ötvözete.

FELVILLANYOZÓ TECHNOLÓGIÁK

BOSE PERSONAL HANGRENDSZER

Lépjen túl a sablonos megoldásokon. 100-nál is több személyre szabási konfigurációból választhat, így igazán egyszerű valóban egyénivé tennie a Vadonatúj Nissan Micráját.
FÜRGESÉG ÉS MAGABIZTOSSÁG

KAPJ EL, HA TUDSZ

Vezessen fürgén és magabiztosan – a Vadonatúj Nissan Micra izgalmas és mégis biztonságos vezetési élményt kínál a manőverezhetőség és a stabilitás tökéletes ötvözésével.
INTELLIGENSEBB UTAZÁS

NISSAN INTELLIGENS MOBILITÁS

A Nissannál az intelligens mobilitás az okosabb, biztonságosabb, egyszerűbb és mégis élvezetes vezetésről szól. A jövő már ma elérhető.

Feliratkozás a hírlevelünkre

Nyitvatartás:

Hétfő:08:00 - 17:00
Kedd:08:00 - 17:00
Szerda:08:00 - 17:00
Csütörtök:08:00 - 17:00
Péntek:08:00 - 17:00
Szombat:visszavonásig zárva
Vasárnap:ZÁRVA

Kapcsolat:

Ferihegy Autó Kft.
1185 Budapest
Üllői út 822.

Tel.: 06 1 297 03 10
e-mail: nissan@ferihegyauto.hu

© Nissan 2017