ÚJ NISSAN LEAF

VADONATÚJ NISSAN LEAF

SIMPLY AMAZING

TESZTVEZETÉS AJÁNLATKÉRÉS ÁRLISTA

Nissan Leaf akár 8 495 000 Ft-tól!

Vásároljon új Nissan Leaf-et és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb akciót!

Választhat, hogy (magánszemélyként) akár 3 millió Ft-os Nissan kedvezményt kér az új Leaf-re 0% THM-es finanszírozási lehetőség mellett,

vagy (cégként) 4 000 000 Nissan kedvezménnyel  és 2 800 000 - 4 000 000 Ft állami támogatással vásárolja meg.

Árkedvezmény részletei:

Az ajánlat kizárólag a 2024.03.31.-ig forgalomba helyezett autókra vagy visszavonásig érvényes. Jelen ajánlatban meghatározott feltételek az ajánlat lejáratának időpontjáig benyújtott finanszírozási kérelmek esetén alkalmazandók, amennyiben az ügyfél megfelel a bírálati feltételeknek. 

Továbbá " a 4 millió Ft-os Nissan kedvezmény" ajánlat kizárólag a készlet erejéig, valamint a 2024.03.31.-ig forgalomba helyezett autókra vagy visszavonásig érvényes, magánszemélyek és vállalkozások is igénybe vehetik. Vállalkozások esetén a kedvezmény összevonható a „Közúti elektromos jármű beszerzés támogatása vállalkozásoknak” címmel (RRF-10.10.1-24 kódszámú) pályázati felhívásban elnyerhető állami támogatással.

Állami támogatás vállalkozások részére. „A Közúti elektromos jármű beszerzés támogatása vállalkozásoknak” RRF-REP-10.10.1-24. részleteit az alábbi oldalon találják: https://www.palyazat.gov.hu/programok/helyreallitasi-es-ellenallokepessegi-terv/rrf/rrf-rep-10101-24. A tájékoztatás pontossága kapcsán felelősségünket kizárjuk, a részletek kapcsán a hatályos támogatási feltételek irányadók.

0% THM-es finanszírozás részletei:

 • Finanszírozható gépjárművek köre: Nissan QASHQAI, JUKE, X-TRAIL, ARIYA, LEAF, TOWNSTAR
 • Forintalapú finanszírozás 
 • THM: 0,0-0,2% (fix kamatozással)
 • Finanszírozási forma: zárt és nyíltvégű pénzügyi lízing
 • Kamatozás módja: fix kamatozás
 • Ajánlatunk 2024.01.10-től 2024.03.31-ig megkötött ügyfélszerződésekre és a 2024.03.31-ig forgalomba helyezett (ARIYA esetében 2024.03.31-ig szerződött) járművekre vonatkozik, és a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényesek. Jelen ajánlatban meghatározott feltételek lejárat időpontjáig benyújtott finanszírozási kérelmek esetén alkalmazandók, amennyiben az ügyfél megfelel a bírálati feltételeknek. Az ajánlatban szereplő finanszírozási kondíciók érvényességét befolyásolja a kereskedő partnereknél rendelkezésre álló készlet. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak. A változtatás jogát fenntartjuk.

Jogi nyilatkozat

 

Az ajánlat részleteivel kapcsolatban érdeklődjön a lenti adatok kitöltésével és értékesítő kollégánk hamarosan felkeresi Önt!

KÜLÖNBÖZŐ HATÓTÁV OPCIÓK

AKÁR 270 KM** VAGY AKÁR 385 KM**

NISSAN PROPILOT***

MENNI, MEGÁLLNI ÉS KÖZÉPEN MARADNI

NULLA KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS**

FENNTARTHATÓ VEZETÉS

MARADJON KAPCSOLATBAN

DOOR-TO-DOOR NAVIGATION ALKALMAZÁS ÉS VADONATÚJ OKOSTELEFON-ALKALMAZÁS

MILYEN MESSZIRE JUTHAT EL A NISSAN LEAF SEGÍTSÉGÉVEL?

Európa legkelendőbb 100%-ban elektromos autója* két változatban kapható a 2019. évben, hogy a legkülönbözőbb életmódoknak is megfeleljen – Nissan LEAF és Nissan LEAF e+.

 

Akár 270 km**
A VÁROSI VEZETÉSHEZ

A NISSAN LEAF A MEGFELELŐ AUTÓ SZÁMOMRA?

Európa legkelendőbb elektromos autója 147 LE-s tiszta élményt nyújt nulla károsanyag-kibocsátással**** a mindennapi városi vezetésben, ahol az e-pedál™ a sztár, és a ProPILOT*** teszi könnyebben elviselhetővé a forgalmi dugókat.

Akár 385km**
INGÁZÁS NULLA KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁSSAL**

A NISSAN LEAF E+ A MEGFELELŐ AUTÓ SZÁMOMRA?

A 2019-es év újdonsága, hogy a Nissan LEAF e+ intelligens, nagyobb teljesítményű akkumulátorral, valamint nagy teljesítményű, teljesen elektromos motorral van felszerelve, amely 214 LE teljesítmény leadására képes. Egyszerűen csodás szórakozás a kompromisszumoktól mentes ingázáshoz.

HOGYAN TÖLTHETI FEL AZ ÚJ LEAF MODELLT?

TÖLTSE FEL OTTHON VAGY A MUNKAHELYÉN

TÖLTÉS EGYSZERŰEN A KONNEKTORBÓL

Minden Nissan LEAF változat fel van szerelve azzal a kábellel, amellyel az autót a legközelebbi háztartási konnektorba csatlakoztathatja, és éjszaka vagy munka közben is töltheti.

TÖLTÉS TANÚSÍTOTT NISSAN WALLBOX FALI TÖLTŐVEL[1]

Szerezzen be egy Nissan WALLBOX fali töltőt a garázsába, és kettőzze meg a töltési sebességet, hogy egy éjszaka alatt teljesen feltölthesse autóját. Csak csatlakoztassa és működik – a Nissan LEAF szokása szerint.

[1]A termék bevezetés alatt áll, egyelőre nem rendelhető.

NYILVÁNOS TÖLTŐÁLLOMÁSOK

Egyre sűrűbb a nyilvános töltőállomások folyamatosan növekvő hálózata, ahol Nissan LEAF autóját útközben is feltöltheti. Ezek megtalálhatók a főbb utak mentén, a benzinkutakon és számos „nyilvános épületben” is. Csak rajzolja meg útvonalát a térképen, és válassza ki az utazásához legkényelmesebbet.

NISSAN LEAF KEDVENC TÖLTŐÁLLOMÁSOK****

A Nissan márkakereskedők, valamint számos Nissan partner egész Európában örömmel várja Önt Nissan LEAF autójával akár egy feltöltésre is. Több mint 6000 töltőpont várja Önt Európa-szerte.

A Vadonatúj Nissan LEAF bárhová elviszi – messzebbre jut kényelmesebben. Érezze a fokozott magabiztosságot, a szorosabb kapcsolatot, illetve a nagyobb vezetési élményt az elektromos autóban, amely egyszerűen lenyűgöz ahogy végzi minden feladatát.
KÉSZÍTSE FEL ÉRZÉKEIT ÚJ ÉLMÉNYEKRE

VEZETÉS, AHOL MINDEN ELŐBBRE VISZ

Az új Nissan LEAF az Intelligent Mobility ikonja. Készüljön fel egy új kapcsolatra Ön és az autója között. Képzelje el, hogy csak egy pedálra van szükség a vezetéshez, és érzi a gyorsulást és fékezést egy sima mozdulatban. Vagy képzelje el, hogy a vezetési feladatok egy részét megosztja az autójával, hogy még pihentetőbb legyen az utazás az olyan funkciókkal mint az elektromos pedál, a ProPilot, a ProPilot Park, az Intelligens Vészfékezési Asszisztens gyalogosfelismeréssel, vagy az Intelligens Sávelhagyásjelzés és -megelőzés.
 
izgalmas teljesítmény

SUHANJON A MEGLEPETÉS EREJÉVEL

A 100%-ban elektromos hajtáslánc azonnali gyorsításra képes, amely akár az ülésbe préseli a bent ülőket. Az élményt tovább fokozza az innovatív e-Pedal, amely egyetlen pedállal oldja meg a gyorsítást és a fékezést, ha pedig elfordítja a kormányt, az alacsonyan beépített akkumulátoroknak köszönhetően az autó tapad az úthoz. 378 km-es hatótávja ráadásul minden korábbinál hosszabb utakat tesz lehetővé.

NISSANCONNECT EV ALKALMAZÁS

MINDEN, AMI A FOLYAMATOS UTAZÁSHOZ SZÜKSÉGES

 • Töltse LEAF autóját időzítve, és kerülje el a csúcsidőszakokat.
 • Keresse meg a legközelebbi töltőállomást.
 • Hozzon létre tökéletes hőmérsékletet LEAF autójában, még mielőtt beül.
 • Tájékozódjon a legfrissebb forgalmi jelentésekből.
 • Tájékozódjon a legfrissebb forgalmi jelentésekből.Kövesse nyomon LEAF autója állapotát.
MARADJON KAPCSOLATBAN – BÁRHOVÁ IS MEGY

LENYŰGÖZŐ TECHNOLÓGIA

A legfejlettebb technológiák segítségével folyamatosan kapcsolatban lehet az Önt körülvevő világgal és Vadonatúj Nissan LEAF modelljével. A testre szabható, digitális műszercsoporttól a zökkenőmentes mobileszköz-integrációt biztosító, lebegő információs képernyőig – minden elérhető.

A Carplay alkalmazást az Apple Inc, biztosítja. Az alkalmazás bizonyos országokban nem elérhető. A Carplay részleteiről érdeklődjön a következő oldalon: https://www.apple.com/hu/ios/feature-availability/#applecarplay-applecarplay

Feliratkozás a hírlevelünkre

Nyitvatartás:

Hétfő:08:00 - 17:00
Kedd:08:00 - 17:00
Szerda:08:00 - 17:00
Csütörtök:08:00 - 17:00
Péntek:08:00 - 17:00
Szombat:visszavonásig zárva
Vasárnap:ZÁRVA

Kapcsolat:

Ferihegy Autó Kft.
1185 Budapest
Üllői út 822.

Tel.: 06 1 297 03 10
e-mail: nissan@ferihegyauto.hu

© Nissan 2017