ÚJ NISSAN LEAF

VADONATÚJ NISSAN LEAF

SIMPLY AMAZING

 

Regisztráljon tesztvezetésre vagy kérjen személyre szabott árajánlatot egyszerűen a lenti adatok kitöltésével!

KÜLÖNBÖZŐ HATÓTÁV OPCIÓK

AKÁR 270 KM** VAGY AKÁR 385 KM**

NISSAN PROPILOT***

MENNI, MEGÁLLNI ÉS KÖZÉPEN MARADNI

NULLA KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS**

FENNTARTHATÓ VEZETÉS

MARADJON KAPCSOLATBAN

DOOR-TO-DOOR NAVIGATION ALKALMAZÁS ÉS VADONATÚJ OKOSTELEFON-ALKALMAZÁS

MILYEN MESSZIRE JUTHAT EL A NISSAN LEAF SEGÍTSÉGÉVEL?

Európa legkelendőbb 100%-ban elektromos autója* két változatban kapható a 2019. évben, hogy a legkülönbözőbb életmódoknak is megfeleljen – Nissan LEAF és Nissan LEAF e+.

 

Akár 270 km**
A VÁROSI VEZETÉSHEZ

A NISSAN LEAF A MEGFELELŐ AUTÓ SZÁMOMRA?

Európa legkelendőbb elektromos autója 147 LE-s tiszta élményt nyújt nulla károsanyag-kibocsátással**** a mindennapi városi vezetésben, ahol az e-pedál™ a sztár, és a ProPILOT*** teszi könnyebben elviselhetővé a forgalmi dugókat.

Akár 385km**
INGÁZÁS NULLA KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁSSAL**

A NISSAN LEAF E+ A MEGFELELŐ AUTÓ SZÁMOMRA?

A 2019-es év újdonsága, hogy a Nissan LEAF e+ intelligens, nagyobb teljesítményű akkumulátorral, valamint nagy teljesítményű, teljesen elektromos motorral van felszerelve, amely 214 LE teljesítmény leadására képes. Egyszerűen csodás szórakozás a kompromisszumoktól mentes ingázáshoz.

HOGYAN TÖLTHETI FEL AZ ÚJ LEAF MODELLT?

TÖLTSE FEL OTTHON VAGY A MUNKAHELYÉN

TÖLTÉS EGYSZERŰEN A KONNEKTORBÓL

Minden Nissan LEAF változat fel van szerelve azzal a kábellel, amellyel az autót a legközelebbi háztartási konnektorba csatlakoztathatja, és éjszaka vagy munka közben is töltheti.

TÖLTÉS TANÚSÍTOTT NISSAN WALLBOX FALI TÖLTŐVEL[1]

Szerezzen be egy Nissan WALLBOX fali töltőt a garázsába, és kettőzze meg a töltési sebességet, hogy egy éjszaka alatt teljesen feltölthesse autóját. Csak csatlakoztassa és működik – a Nissan LEAF szokása szerint.

[1]A termék bevezetés alatt áll, egyelőre nem rendelhető.

NYILVÁNOS TÖLTŐÁLLOMÁSOK

Egyre sűrűbb a nyilvános töltőállomások folyamatosan növekvő hálózata, ahol Nissan LEAF autóját útközben is feltöltheti. Ezek megtalálhatók a főbb utak mentén, a benzinkutakon és számos „nyilvános épületben” is. Csak rajzolja meg útvonalát a térképen, és válassza ki az utazásához legkényelmesebbet.

NISSAN LEAF KEDVENC TÖLTŐÁLLOMÁSOK****

A Nissan márkakereskedők, valamint számos Nissan partner egész Európában örömmel várja Önt Nissan LEAF autójával akár egy feltöltésre is. Több mint 6000 töltőpont várja Önt Európa-szerte.

A Vadonatúj Nissan LEAF bárhová elviszi – messzebbre jut kényelmesebben. Érezze a fokozott magabiztosságot, a szorosabb kapcsolatot, illetve a nagyobb vezetési élményt az elektromos autóban, amely egyszerűen lenyűgöz ahogy végzi minden feladatát.
KÉSZÍTSE FEL ÉRZÉKEIT ÚJ ÉLMÉNYEKRE

VEZETÉS, AHOL MINDEN ELŐBBRE VISZ

Az új Nissan LEAF az Intelligent Mobility ikonja. Készüljön fel egy új kapcsolatra Ön és az autója között. Képzelje el, hogy csak egy pedálra van szükség a vezetéshez, és érzi a gyorsulást és fékezést egy sima mozdulatban. Vagy képzelje el, hogy a vezetési feladatok egy részét megosztja az autójával, hogy még pihentetőbb legyen az utazás az olyan funkciókkal mint az elektromos pedál, a ProPilot, a ProPilot Park, az Intelligens Vészfékezési Asszisztens gyalogosfelismeréssel, vagy az Intelligens Sávelhagyásjelzés és -megelőzés.

SEGÍT AMIKOR SZÜKSÉG VAN RÁ

NYUGODTAN ÉLVEZZE AZ UTAT

A Nissan intelligens vezetési rendszerei biztos hátteret nyújtanak minden útja során – legyen szó akár országúti vezetésről, városi araszolásról vagy párhuzamos parkolásról. Egyszerűen aktiválja a Nissan ProPilot rendszert, és az beállítja a sebességet, a sáv közepén tartja az új Nissan LEAF-et, tartja a beállított sebességet és követési távolságot, és képes akár teljesen megállítani is az autót.

A jobb autózást segítő, újszerű és hatékony Nissan e-Pedal pedig új vezetési élményt is jelent azzal, hogy csak a gázpedált használja. Az e-Pedal egy forradalmi technológia, mely átalakítja vezetési szokásainkat. Ez lehetővé teszi a vezető számára az indítást, gyorsítást, lassítást és megállást is egyszerűen, a gázpedál kezelési módjának beállításával. A vezetés egyszerűbb lesz, ha a gázpedált használja gyorsításhoz, lassításhoz és fékezéshez is.

LÁSSON MINDENT

TISZTÁBB KÉP MINDEN SZÖGBŐL

A Vadonatúj Nissan LEAF megváltoztatja a módot, ahogyan a közvetlen környezetét láthatja olyan fejlett rendszerek segítségével, mint az Intelligens 360 Fokos Parkolókamera, amely négy kamerával virtuális 360°-os felülnézetet és osztottképernyős közeli képet kínál Vadonatúj LEAF autójáról, illetve a Visszapillantó Tükör, amely elsötétedik, hogy a mögöttünk haladó fényszórója ne zavarja a vezetésben.

ÉRZÉKELJEN TÖBBET MAGA KÖRÜL

TAPASZTALJA MEG A TELJES KÖRŰ ÉBERÉSGET

Az Ön körüli mozgás észlelésével az új Nissan LEAF észleli az esetlegesen felmerülő nehézségeket. A felszereltség része a ​​​​Hátsó Keresztirányú Forgalom Figyelmeztetés, a Holttérfigyelő rendszer, az Intelligens 360 Fokos Parkolókamera és a ProPilot Park.
 
izgalmas teljesítmény

SUHANJON A MEGLEPETÉS EREJÉVEL

A 100%-ban elektromos hajtáslánc azonnali gyorsításra képes, amely akár az ülésbe préseli a bent ülőket. Az élményt tovább fokozza az innovatív e-Pedal, amely egyetlen pedállal oldja meg a gyorsítást és a fékezést, ha pedig elfordítja a kormányt, az alacsonyan beépített akkumulátoroknak köszönhetően az autó tapad az úthoz. 378 km-es hatótávja ráadásul minden korábbinál hosszabb utakat tesz lehetővé.

NISSANCONNECT EV ALKALMAZÁS

MINDEN, AMI A FOLYAMATOS UTAZÁSHOZ SZÜKSÉGES

  • Töltse LEAF autóját időzítve, és kerülje el a csúcsidőszakokat.
  • Keresse meg a legközelebbi töltőállomást.
  • Hozzon létre tökéletes hőmérsékletet LEAF autójában, még mielőtt beül.
  • Tájékozódjon a legfrissebb forgalmi jelentésekből.
  • Tájékozódjon a legfrissebb forgalmi jelentésekből.Kövesse nyomon LEAF autója állapotát.
MARADJON KAPCSOLATBAN – BÁRHOVÁ IS MEGY

LENYŰGÖZŐ TECHNOLÓGIA

A legfejlettebb technológiák segítségével folyamatosan kapcsolatban lehet az Önt körülvevő világgal és Vadonatúj Nissan LEAF modelljével. A testre szabható, digitális műszercsoporttól a zökkenőmentes mobileszköz-integrációt biztosító, lebegő információs képernyőig – minden elérhető.

A Carplay alkalmazást az Apple Inc, biztosítja. Az alkalmazás bizonyos országokban nem elérhető. A Carplay részleteiről érdeklődjön a következő oldalon: https://www.apple.com/hu/ios/feature-availability/#applecarplay-applecarplay

Feliratkozás a hírlevelünkre

Nyitvatartás:

Hétfő:08:00 - 17:00
Kedd:08:00 - 17:00
Szerda:08:00 - 17:00
Csütörtök:08:00 - 17:00
Péntek:08:00 - 17:00
Szombat:visszavonásig zárva
Vasárnap:ZÁRVA

Kapcsolat:

Ferihegy Autó Kft.
1185 Budapest
Üllői út 822.

Tel.: 06 1 297 03 10
e-mail: nissan@ferihegyauto.hu

© Nissan 2017