ÚJ NISSAN ARIYA

 

 

 


Vásároljon új Nissan Ariya-t és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb akciót!

Választhat, hogy (magánszemélyként) akár 4 millió Ft-os Nissan kedvezményt kér az új Ariya-ra 0% THM-es finanszírozási lehetőség mellett,

vagy (cégként) 4 000 000 Nissan kedvezménnyel  és 4 000 000 Ft állami támogatással vásárolja meg az autót.

Árkedvezmény részletei:

Az ajánlat kizárólag a 2024.03.31.-ig forgalomba helyezett autókra vagy visszavonásig érvényes. Jelen ajánlatban meghatározott feltételek az ajánlat lejáratának időpontjáig benyújtott finanszírozási kérelmek esetén alkalmazandók, amennyiben az ügyfél megfelel a bírálati feltételeknek. 

Továbbá " a 4 millió Ft-os Nissan kedvezmény" ajánlat kizárólag a készlet erejéig, valamint a 2024.03.31.-ig forgalomba helyezett autókra vagy visszavonásig érvényes, magánszemélyek és vállalkozások is igénybe vehetik. Vállalkozások esetén a kedvezmény összevonható a „Közúti elektromos jármű beszerzés támogatása vállalkozásoknak” címmel (RRF-10.10.1-24 kódszámú) pályázati felhívásban elnyerhető állami támogatással.

Állami támogatás vállalkozások részére. „A Közúti elektromos jármű beszerzés támogatása vállalkozásoknak” RRF-REP-10.10.1-24. részleteit az alábbi oldalon találják: https://www.palyazat.gov.hu/programok/helyreallitasi-es-ellenallokepessegi-terv/rrf/rrf-rep-10101-24. A tájékoztatás pontossága kapcsán felelősségünket kizárjuk, a részletek kapcsán a hatályos támogatási feltételek irányadók.

0% THM-es finanszírozás részletei:

  • Finanszírozható gépjárművek köre: Nissan QASHQAI, JUKE, X-TRAIL, ARIYA, LEAF, TOWNSTAR
  • Forintalapú finanszírozás 
  • THM: 0,0-0,2% (fix kamatozással)
  • Finanszírozási forma: zárt és nyíltvégű pénzügyi lízing
  • Kamatozás módja: fix kamatozás
  • Ajánlatunk 2024.01.10-től 2024.03.31-ig megkötött ügyfélszerződésekre és a 2024.03.31-ig forgalomba helyezett (ARIYA esetében 2024.03.31-ig szerződött) járművekre vonatkozik, és a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényesek. Jelen ajánlatban meghatározott feltételek lejárat időpontjáig benyújtott finanszírozási kérelmek esetén alkalmazandók, amennyiben az ügyfél megfelel a bírálati feltételeknek. Az ajánlatban szereplő finanszírozási kondíciók érvényességét befolyásolja a kereskedő partnereknél rendelkezésre álló készlet. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak. A változtatás jogát fenntartjuk.

Jogi nyilatkozat

Ajánlatunkkal, tesztvezetéssel kapcsolatban érdeklődjön a lenti adatok kitöltésével és kollégánk hamarosan felkeresi önt!

Felvillanyozó utazás

Az e-4ORCE technológiával, dupla motorral és forradalmi összkerékhajtással az ARIYA tiszta élvezetet kínál. Induljon azonnal nagy nyomatékkal mind a négy keréken. Hódítsa meg a terepet, kitűnő tapadással, minden időben. Kanyarodjon precízen irányítva. És élvezze minden percét, nyugodtan vezetve.

ÁRLISTA

Vezess, ahogy mindig is szerettél volna

Élvezd a vezetés könnyedségét! A vezetéstámogató technológia egészen más szintű kontrollt ad a kezedbe. Hosszú vezetés autópályán? Van segítséged. Szűk helyek? Add át az irányítást az ARIYA-nak.

Semmihez sem fogható izgalom

A dupla motor és az e-4ORCE összkerékhajtás lendülete 100% erőt közvetít az első vagy hátsó kerekekbe. Erőt, melynek minden útviszony hazai pálya. Erőt, melynek szabályozása e-Pedállal pedig igazi szórakozás.

Maradj kapcsolatban a világgal vezetés közben is

A nagy, dupla kijelző és haptikus irányítás csak a kezdet. Szeretnéd magad előtt látni kedvenc applikációdat? Húzd el a kezed. Szeretnéd a saját műsorlistádat hallgatni? Csak kérned kell.

A neked való ARIYA

Találj rá a hozzád legjobban passzoló verzióra. Válassz kétféle akkumlátorból és háromféle hajtáslánbcból -legyen az akár e-4ORCE összkerékhajtás- és szabd saját stílusodra a vezetési élményt

Tedd meg a következő lépést!

Kérj személyre szabott árajánlatot a lenti adatok kitöltésével.

Feliratkozás a hírlevelünkre

Nyitvatartás:

Hétfő:08:00 - 17:00
Kedd:08:00 - 17:00
Szerda:08:00 - 17:00
Csütörtök:08:00 - 17:00
Péntek:08:00 - 17:00
Szombat:visszavonásig zárva
Vasárnap:ZÁRVA

Kapcsolat:

Ferihegy Autó Kft.
1185 Budapest
Üllői út 822.

Tel.: 06 1 297 03 10
e-mail: nissan@ferihegyauto.hu

© Nissan 2017