INTELLIGENT MOBILITY

ÚJ NISSAN LEAF

EGY IKON VILÁGPREMIERJE

SIMPLY AMAZING. A NISSAN LEGNAGYOBB DARABSZÁMBAN ELADOTT ELEKTROMOS AUTÓJA EGYBEN AZ INTELLIGENT MOBILITY IKONJA. VADONATÚJ – MAGABIZTOSABB, IZGALMASABB ÉS FOLYAMATOS KAPCSOLATON ALAPULÓ – VEZETÉSI MÓDSZER, EGY OLYAN AUTÓBAN, AMELY EGYSZERŰEN LENYŰGÖZ AHOGY VÉGZI MINDEN FELADATÁT.

INTELLIGENT MOBILITY

A KÖZLEKEDÉS ÚJRAÉRTELMEZÉSE

Képzelje el, ahogy magabiztosabban, kényelmesebben, és a környező világgal nagyobb összhangban halad az utakon. A Nissannál az Intelligent Mobility az innovációt három irányból közelíti meg: az autók meghajtása, vezetése és közösségi integrációja által. Az autóktól, amelyek maguktól elfuvarozzák a parkba, az autópályákig, amelyek töltik az elektromos autókat menet közben. Ez a jövő, testet ölt a Nissanban.

EGYÜT UTAZUNK

NISSAN INTELLIGENS VEZETÉS

Hamarosan olyan autója lehet, amely leveszi a válláról a vezetés okozta stresszt, és csak az öröm marad meg Önnek. Ez az autó képes lesz magától Önért menni, erős forgalomban navigálni és parkolóhelyet keresni. Ráadásul egyetlen gombnyomással boldogan visszaadja Önnek az irányítást. Ez az autó még a többi autóval és a gyalogosokkal is képes lesz kommunikálni. A Nissan a fejlett automatikus vezetést teszteli a közutakon, ami azt jelenti, hogy ez a forradalmi vezetési élmény már karnyújtásnyira van.

A QASHQAI UTAT MUTAT A MOBILITÁS JÖVŐJÉBE

A Propilot rendszer mely először 2016-ban a Nissan Serena modellben került bemutatásra Japánban, 2017 őszétől már Európában, a Nissan Leafben is elérhető lesz. A 2018-ban megjelenő, ProPilot rendszerrel kiegészített Nissan Qashqai lesz az első crossover Európában, amely önálló vezetési technológiával rendelkezik.
A rendszer segítségével az új Qashqai önállóan és biztonságosan képes haladni az autópálya egy sávjában, akár nagy forgalomban is.

INNOVÁCIÓ, AMELY AZ ÖN OLDALÁN ÁLL

Már most is vezethet olyan Nissanokat, amelyek a technológiájuknak köszönhetően olyanok, mint egy gondoskodó partner, és néhány esetben még segítenek Önnek a baj elhárításában is. Az olyan intelligens funkciók, mint a közbelépéssel kiegészített Holttér-figyelés, csak egyike a Biztonsági Pajzsban foglalt technológiák széles kínálatának. A Nissanok funkciói azt is lehetővé teszik, hogy folyamatosan kapcsolatban legyen a világgal.

NISSAN INTELLIGENS RÁFUTÁSOS ÜTKÖZÉSEKRE FIGYELMEZTETŐ RENDSZER

Két autóval Ön előttre figyel, és figyelmeztet a lassításra, mielőtt még láthatná, mi akadályozza a forgalmat.

NISSAN INTELLIGENS HOLTTÉR-FIGYELŐ

Magabiztosan válthat sávot. Ez a funkció észleli a holttérben található járművet, és finoman visszahúz, ha próbál sávot váltani.

NISSAN INTELLIGENS SÁVELHAGYÁSJELZÉS ÉS -MEGELŐZÉS

A sávon belül tartja Önt, ha elkezdene kisodródni onnan.

NISSAN INTELLIGENS ÜTKÖZÉST MEGAKADÁLYOZÓ TOLATÓRENDSZER

Hátrafelé néz, és automatikusan fékez az olyan dolgok esetén, amelyeket Ön nem lát.

NISSAN INTELLIGENS 360 FOKOS PANORÁMAKAMERA

Szűk a parkolóhely? Felülnézetben láthatja a környezetét, így látni fogja, mit hibázhatott el.

NISSAN INTELLIGENS TÁVOLSÁGTARTÓ AUTOMATIKA

Figyeli a forgalom áramlását, így mindig biztonságos követési távolságot tarthat.

EGYÜTT ELEKTROMOSSÁ ALAKÍTJUK

INTELLIGENS TELJESÍTMÉNY

A világ piacvezető elektromos járműveként a Nissan LEAF újradefiniálja a teljesítményt. A LEAF szinte minden autót lehagy a kezdővonalon a 100%-ban azonnal rendelkezésre álló nyomatékkal – mindezt zéró emisszió mellett. Bizonyíték arra, hogy a fenntartható közlekedés nem jár a vezetés élményének feláldozásával. A Nissan piacvezető pozíciója az elektromos járművek piacán azt eredményezi, hogy kibővítjük a zéró emissziós járműveink választékát, amellyel világszerte egyre több ember számára biztosítja a tiszta, halk teljesítmény élvezetét.

A TELJESÍTMÉNY OPTIMALIZÁLÁSA

A Nissan folyamatosan kutat, és azon dolgozik, hogy az elektromos autók akkumulátora a lehető legfejlettebb és leghatékonyabb legyen. A vegyipari fejlesztéseket és nagyobb erőátvitelt biztosító új, 3. generációs, 30 kWh-s akkumulátorok gyártása a közelmúltban kezdődött meg a LEAF modellekhez, és közben a Nissan egy „Második élet” akkumulátor-újrahasznosító üzletágat is útjára indít.

A QASHQAI UTAT MUTAT A MOBILITÁS JÖVŐJÉBE

A világszerte 230 000-nél több értékesített modellel nem okoz meglepetést, hogy a Nissan LEAF volt az első elektromos autó, amely elérte a 2 milliárd teljesen elektromos meghajtással megtett kilométert.

MOSOLYOGJON VEZETÉS KÖZBEN

A LEAF-tulajdonosok tudják, milyen könnyű elektromos járműre váltani. Dugja be éjszakára, mint a mobiltelefonját, és reggel teljesen felöltve várja ébredéskor, utazásra készen. Az azonnal rendelkezésre álló nyomatékkal és az agilis kezeléssel a LEAF mindig készen áll az utazásra. Természetesen az a tudat, hogy minden út jobbá teszi a világot, egy okkal több a mosolyra.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A NISSAN LEAF-RŐL

Nissan e-NV200: VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT

Természetesen egy elektromos haszongépjármű radikális költségcsökkentést hozhat, hiszen nem kell benzint vásárolnia, és kevesebb a karbantartás. Néhány meglepetéssel is szolgálhatunk. Az e-NV200 annyira csendes és tiszta, hogy például éjszaka is szállíthat lakóövezetekbe, valamint hozzáférést kaphat védett és beltéri területekhez. A legjobb az egészben, hogy a piac legkörnyezetbarátabb tömeggyártású kisteherautója nagyszerű üzenetet küld az ügyfeleinek – Ön intelligens, hatékony és egy fényesebb jövő felé halad.
További információk a NISSAN e-NV200-ról
TÁMOGATJUK EGYMÁST

NISSAN INTELLIGENS INTEGRÁCIÓ

Az összekapcsolt sofőrök, autók és közösségek ökoszisztémája a tiszta és biztonságosabb világ kulcsa. A Nissan központi szerepet játszik abban, hogy meghatározza, hogyan fognak kinézni a jövő útjai, az önvezető autóktól a forgalomirányítási rendszereken át az autómegosztásig. A SAM (Seamless Autonomous Mobility – zavartalan autonóm mobilitás) például egy olyan rendszer, amelynek révén az önvezető autók minden utazással okosabbak lesznek. A rendszer emberi mobilitáskezelőket használ arra, hogy segítsék megoldani az önvezető autóknak a váratlan helyzeteket, például útépítéseket, majd megosztja a tanultakat a rendszer többi autójával – így az emberi és a mesterséges intelligencia közösséget alkot az úton.

ELEKTROMOS AUTÓ TÖLTŐÁLLOMÁSOK

A töltőinfrastruktúra vezetőjeként a Nissan több mint 2300 gyorstöltővel rendelkezik Európában, és a töltőállomások száma 2020-ra az előrejelzések szerint eléri az 5500-at. A Nissan elkötelezett amellett, hogy a fenntartható vezetés a lehető leginkább hozzáférhető legyen, és együttműködő partneri kapcsolatra törekszik fejlesztővállalatokkal.

AUTÓ A HÁLÓZATRA

A Nissan az „autó a hálózatra” (V2G) rendszer hatékonyságát teszteli különböző európai városokban, mielőtt bevezetné egész Európában. A megújuló energia elérése mellett az autósok a hálózatra csatlakoztathatják elektromos autóikat a kedvezményes díjszabású időszakok alatt, és felhasználhatják az autó akkumulátorában tárolt energiát az otthonukban, vezetés közben, vagy akár értékesíthetik is a hálózat felé.

Feliratkozás a hírlevelünkre

Nyitvatartás:

Hétfő:08:00 - 17:00
Kedd:08:00 - 17:00
Szerda:08:00 - 17:00
Csütörtök:08:00 - 17:00
Péntek:08:00 - 17:00
Szombat:visszavonásig zárva
Vasárnap:ZÁRVA

Kapcsolat:

Ferihegy Autó Kft.
1185 Budapest
Üllői út 822.

Tel.: 06 1 297 03 10
e-mail: nissan@ferihegyauto.hu

© Nissan 2017