NISSAN MICRA

A TECHNOLÓGIAVEZÉRELT

VÁROSI AUTÓ

0% THM-MEL

ÚJ NISSAN MICRA

NISSAN MICRA

 

0% THM-mel*

 

AJÁNLATOT KÉREK

A Nissan Finance finanszírozási  ajánlat a 2019.01.14-től megkötött szerződésekre érvényes és visszavonásig szól. Finanszírozási feltételek: kamat mértéke: 0%, típusa:rögzített, devizanem: forint, önerő: 35-70 %, futamidő: 24 - 60 hó, THM: 0%, konstrukció: zárt és nyílt végű pénzügyi lízing.

A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. A Nissan Finance  finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. 

A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza.

 A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Nissan Márkakereskedőjét. 

A képek illusztrációk. A képeken szereplő egyes felszereltségek/opciók nem részei az alapárnak. A részletekért érdeklődjön az ajánlatkérés gomb segítségével.

A tesztelők csapata próbára tette legújabb N-Sport felszereltségű Micránkat. A tesztről készült teljes cikk ITT OLVASHATÓ.

VÁRAKOZÁSON FELÜL

KIFEJEZŐ. ENERGIKUS. FÜRGE.

A Vadonatúj Nissan Micra feszegeti a kisautók szegmensének határait a formaterv, a kényelem és a teljesítmény terén egyaránt. A Nissan Micra ötödik generációja a prémiumkategóriás, kifejező külső és belső formavilág, az intelligens funkciók és az élvezetes menettulajdonságok teljesen egyedi ötvözetét kínálja – lélegzetelállító élményt nyújt.

MŰVÉSZI STÍLUS

MERÉSZ KÜLSŐ FORMATERV

A sportos vonalaktól és arányoktól a kivételes részletekig – a Vadonatúj Nissan Micra formaterve teljes egészében egyedi és kifejező.

KERESSEN SAJÁT UTAT

KIFEJEZŐ HOZZÁÁLLÁS

Lépjen túl a sablonos megoldásokon. 100-nál is több személyre szabási konfigurációból választhat, így igazán egyszerű valóban egyénivé tennie a Vadonatúj Nissan Micráját.

MERÍTSEN IHLETET

MODERN BELSŐ

Önnek készül, ezért a Vadonatúj Nissan Micra gondosan kidolgozott és csúcsminőségű beltere a tér és a kényelem harmonikus ötvözete.

FELVILLANYOZÓ TECHNOLÓGIÁK

BOSE PERSONAL HANGRENDSZER

Lépjen túl a sablonos megoldásokon. 100-nál is több személyre szabási konfigurációból választhat, így igazán egyszerű valóban egyénivé tennie a Vadonatúj Nissan Micráját.
FÜRGESÉG ÉS MAGABIZTOSSÁG

KAPJ EL, HA TUDSZ

Vezessen fürgén és magabiztosan – a Vadonatúj Nissan Micra izgalmas és mégis biztonságos vezetési élményt kínál a manőverezhetőség és a stabilitás tökéletes ötvözésével.
INTELLIGENSEBB UTAZÁS

NISSAN INTELLIGENS MOBILITÁS

A Nissannál az intelligens mobilitás az okosabb, biztonságosabb, egyszerűbb és mégis élvezetes vezetésről szól. A jövő már ma elérhető.

Feliratkozás a hírlevelünkre

Nyitvatartás:

Hétfő:08:00 - 17:30
Kedd:08:00 - 17:30
Szerda:08:00 - 17:30
Csütörtök:08:00 - 17:30
Péntek:08:00 - 17:30
Szombat:10:00 - 13:00
Vasárnap:ZÁRVA

Kapcsolat:

Ferihegy Autó Kft.
1185 Budapest
Üllői út 822.

Tel.: 06 1 297 03 10
e-mail: nissan@ferihegyauto.hu

© Nissan 2017