NISSAN LEAF

A PIACVEZETŐ 100% ELEKTROMOS AUTÓ

NISSAN LEAF

6 980 000 Ft-tól

2 100 000 Ft támogatással*

AZONNAL ELVIHETŐ LEAF AJÁNLATUNK

NISSAN LEAF

N-CONNECTTA 40 KWH

ZÖLD FÉNYEZÉS

9 650 000 Ft

(állami támogatással levont összeg)

VISSZAHÍVÁST KÉREK

AUTÓ- ÚJRAGONDOLVA

AUTÓZÁS ÚJ MEGKÖZELÍTÉSBEN

A 100% elektromos Nissan LEAF ékes példája annak, hogy semmi sem lehetetlen, ha hiszünk benne. A motorháztető egy sor csúcstechnológiás újítást rejt, amelyek együtt nemcsak remek hatótávolságot biztosítanak, de magát a vezetésről és az autó tulajdonlásáról alkotott képünket is átformálják. A Nissan LEAF mindenkinek szól, aki hisz abban, hogy választásával egy kicsit jobb hely lesz a világ.

KÖRBEVEZETJÜK!

ISMERJE MEG A NISSAN LEAF-ET

Kíváncsi, milyen egy Nissan LEAF tulajdonosának lenni? Videónkból megtudhatja a legfontosabbakat, köztük azt, hogy hogyan kell feltölteni az autót.
MARADJ MOZGÁSBAN

ÚJ NISSAN LEAF BLACK EDITION

A FEKETE AZ ÚJ FEKETE

Jellegzetes, LED-es fényszórói, 16”-os, feketére festett, könnyűfém felnijei, fekete hátsó tetőspoilere, külső tükreinek fekete háza és a sötétített üvegek kifejezetten erőteljes megjelenést kölcsönöznek az ötüléses, teljesen elektromos hajtásláncú Leaf SV3 Black Edition kivitelnek.
AUTÓ- ÚJRAGONDOLVA

AUTÓZÁS ÚJ MEGKÖZELÍTÉSBEN

Ha elektromos autót vásárol, nem csak az üzemanyagnak mondhat búcsút. Olajat, szűrőt, gyertyákat sem kell cserélnie többé. Ez azért van így, mert a Nissan LEAF-nek se belső égésű motora, se hagyományos váltója nincsen, így kevesebb benne a mozgó alkatrész. Ennek köszönhetően pedig minimális karbantartást igényel. Ha pedig mindehhez hozzátesszük az esetleges adókedvezményeket és ösztönzőprogramokat, az előnyök tovább gyarapodnak.

ELŐNYÖK ÉS ÖSZTÖNZŐ PROGRAMOK

Lakhelyétől függően Nissan LEAF-jével jogosult lehet adókedvezmények, illetve egyéb ösztönzőprogramok igénybevételére. Többek között Budapesten ingyenesen parkolhat, és töltheti LEAF-jét az ELMŰ és az E-On töltőállomásain. Mentesül a regisztrációs-, cégautó-, és teljesítményadó alól.

Az itt látható képek tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem a Magyarországon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy elérhető változatot ábrázolnak. Előfordulhat, hogy a képeken látható jellemzők nem érhetők el.

A MEGTAKARÍTÁSOK ÖSSZEADÓDNAK

Mivel a Nissan LEAF se benzint, se gázolajat nem használ, a töltése igencsak pénztárca-kímélő. Meg fog lepődni, mennyi mindenen spórol majd, ha elektromosra vált.

AJÁNLATKÉRÉS
EGY EGÉSZ NAPRA ELEGENDŐ HATÓTÁVOLSÁG CSUPÁN 4 ÓRÁS TÖLTÉSSEL

TÖLTÉS AZ ELEKTROMOS HÁLÓZATRÓL

Az Ön Nissan LEAF-jének töltése otthon – pofonegyszerű! A 32 amperes otthoni töltőberendezéssel és a választható 6,6 kW-os töltővel a 24 kWh-s modell nagyjából 4 óra alatt, míg a nagyobb teljesítményű, 30 kWh-s akkumulátorral szerelt modell 5 és fél óra alatt tölthető fel teljesen. Ezekkel a megtehető távolság 100–160, illetve 125–200* kilométer között változhat, ami a legtöbb esetben bőven elegendő. Jó hír, hogy mialatt Ön úton van, újabb és újabb helyeken nyílnak töltőállomások.

*Becsült hatótávolság, mérsékelt használat mellett. A tényleges hatótávolság a vezetési stílustól, az útviszonyoktól, külső hőmérséklettől és a klímaberendezés használatától függően változhat.

NISSANCONNECT EV

FOLYAMATOS KAPCSOLAT A NISSAN LEAF-FEL

Az Acenta és Tekna felszereltségi szinteken elérhető NissanConnect EV információs rendszernek és okostelefon-alkalmazásnak köszönhetően elektromos autó használata sosem volt ilyen egyszerű. Ezek segítségével Ön okostelefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről távolból is kapcsolatot tarthat Nissan LEAF-jével. Így többek között azt is beprogramozhatja, hogy mikor induljon meg a töltés, vagy megkérheti autóját, hogy végezzen el bizonyos feladatokat, például kapcsolja be a klímaberendezést.

OKOSTELEFONRÓL

A NissanConnect EV alkalmazással töltést időzíthet be vagy kezdhet meg, megtekintheti az aktuális töltöttségi szintet és a hátralevő hatótávolságot, illetve töltés közben előre bekapcsolhatja a fűtést vagy hűtést, amellyel az úton energiát takaríthat meg.

TÁBLAGÉPRŐL VAGY SZÁMÍTÓGÉPRŐL

További funkciók, hogy az elektromos autózás egyszerű és élvezetes legyen. Azon kívül, amit okostelefonjáról is megtehet, számítógépén a NissanConnect EV alkalmazás használatával megtekintheti a vezetési előzményeket és megtervezheti az optimális útvonalat, sőt, akár nyomon követheti, hogy mennyire vezet takarékosan más Nissan LEAF-tulajdonosokhoz képest.
TÖRTÉNET

A KEZDETEKTŐL AZ ELEKTROMOS AUTÓK LEGÚJABB GENERÁCIÓJÁIG

A LEAF a Nissan évtizedeken átívelő kutatás-fejlesztési történetének legújabb fejezete. Minden a 70-es években kezdődött, amikor első akkumulátor-hajtású autónkat bemutattuk. A fejlesztéssel a következő évtizedekben sem álltunk le, és a 90-es években áttértünk a mai Nissan LEAF-eket hajtó, harmadik generációs erőforrások elődeinek számító lítiumion akkumulátorokra. Ha elektromos autókról van szó, senki sem kérdőjelezheti meg a Nissan elsőségét és szaktudását.

*A támogatás tényleges összege a gép­jármű bruttó vételárától függ. Nissan LEAF modellek esetén ez 2 100 000 Ft. A Nemzetgazdasági Minisztérium a 100% elektromos hajtású gépjár­művek vásárlásához a bruttó vételár 21%-ának megfelelő, maximum 1 500 000 Ft összegű kormányzati támoga­tást nyújt, amit a Nissan Sales CEE Kft. még további 600 000 forint összegű támogatással egészít ki. A kormány­zati támogatás pályázat útján vehető igénybe. A további részletekért keresse fel az e-mobi.hu weboldalt.

Feliratkozás a hírlevelünkre

Nyitvatartás:

Hétfő:08:00 - 17:30
Kedd:08:00 - 17:30
Szerda:08:00 - 17:30
Csütörtök:08:00 - 17:30
Péntek:08:00 - 17:30
Szombat:09:00 - 13:00
Vasárnap:ZÁRVA

Kapcsolat:

Ferihegy Autó Kft.
1185 Budapest
Üllői út 822.

Tel.: 06 1 297 03 10
e-mail: nissan@ferihegyauto.hu

© Nissan 2017