Ajándék ózonos utastér tisztítás

AJÁNDÉK ÓZONOS TISZTÍTÁS ÚJ AUTÓINKHOZ

Ügyfeleink egészsége és kényelme érdekében minden új autót, ózonos tisztítás után adunk át Ügyfeleink részére! Ez az AJÁNDÉK új autó vásárlása esetén érvényes!

De mit is jelent pontosan az ózonos tisztítás és miért is éri meg ez a folyamat?

A következő leírásból azonnal kiderül

Szabaduljon meg az utastérben található vírusok és baktériumok tenyészetétől, vegyszermentesen és biztonságosan!

Hol jártál báránykám?

Az autónkat minden nap használjuk. Iskolába visszük a gyerekeket, dolgozni járunk, boltba, kirándulni, ismerősökhöz és még vagy millió helyen megfordulunk anélkül, hogy az tudatosulna bennünk. Egy röpke kitérő a benzinkútra, „jajj csak beszaladok a textileshez”… Minden olyan helyen megfordulunk vele, amely potenciális vírusforrás lehet. Egyetlen mozdulat a kormányon kézfertőtlenítés előtt, egy véletlen tüsszentés az utastérben, vagy egy apró köhögés és vírusok, bacik milliói kerülhetnek az utastér minden apró részecskéjébe. Hogyan lehet ezt kivédeni?

Tökéletes megoldás az utastér fertőtlenítésére

Az ózonos utastér tisztítás lehetővé teszi, hogy minden káros vegyszer nélkül, teljesen tisztává varázsoljuk autóját, a szó legszorosabb értelmében. 2020-ban az emberek vírusokhoz való viszonya teljesen megváltozott. Sajnos nem lehet tudni, hogy egy orrfolyással vagy köhögéssel járó betegségnek mi lehet a forrása. Vajon csak egy sima megfázás? Vagy a COVID-19 rejtőzik mögötte? Elég idegörlő időszak ez mindenki számára. De a kockázatot tudjuk minimalizálni!

Az autó, mint mozgó vírushordozó

Azon kívül, hogy merre jártunk vele, az sem mindegy, hogy kit vagy kiket szállítottunk benne. Hajlamosak vagyunk teljes biztonsággal beültetni autónkba a szomszéd gyermekét, a baráti társaságból pár embert, apóst, anyóst vagy bárkit, akivel nem egy háztartásban élünk. Régen ennek egyáltalán nem volt jelentősége, de most érdemes erre is odafigyelni. Hiszen a vírus terjedése egyetlen érintéssel indul. Sajnos tisztában kell lennünk azzal, hogy autónk utastere potenciális vírushordozó lehet. Ahelyett, hogy ezt sokkhatásként éljük meg, vagy egyáltalán nem foglalkozunk vele, gondoskodhatunk autónk vírusmentességéről egyszerűen és könnyedén.

Az ózonos utastér tisztítás lényege

Miért különbözik ez minden más tisztítási eljárástól? Azért, mert az ózon nem egy vegyszer. Az ózon (O3) három oxigénatomból álló instabil molekula, amelynek fertőtlenítő és tisztító hatását már a 19. században elkezdték hasznosítani az emberek. Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, ami a vízben lévő mikroorganizmusoktól függően 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt, vagy csapadék formájában oxidálja és ezáltal kiszűrhetővé teszi, amit a telítődött szűrőanyagról időszakos visszamosatással lehet eltávolítani.

A tisztítás után a vírus nem tér vissza

Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat. Mivel nem tudnak immunitást felépíteni, így egyszerűen kipusztulnak, nincs további élet számukra az utastérben.

Az ózon emberekre gyakorolt hatása

Nagyobb mennyiségben az ózon mérgező! Ezért szigorúan TILOS az otthoni kísérletezés és az ózon nem szakszerű használata. Az emberek 0,01 ppm ózonkoncentrációt szagról már érzékelnek. 0,01 ppm alatti ózonkoncentráció az Egészségügyi Minisztérium szerint semmilyen káros hatással nincs az emberi szervezetre.

Az ózonos utastér tisztítás folyamata

Csupán fél órás eljárásról van szó, amely során az ózon segítségével a kárpit, a műszerfal és minden apró részecske teljes tisztításra kerül az autó utasterében. A megfelelő mennyiségű ózon felhasználásával, szigorúan betartott szellőztetési időszak után az autó 100% biztonsággal használható.

Mire jó az ózonos tisztítás?

  • Vírusok és baktériumok 100%-os kiírtására
  • Kellemetlen szagok (dohány, dohos szag, kutyavizelet és bármi egyéb) teljes megszűntetésére
  • Allergiás tünetek megszüntetésére

AJÁNDÉK ÓZONOS TISZTÍTÁS ÚJ AUTÓINKHOZ

Ügyfeleink egészsége és kényelme érdekében minden új autót, ózonos tisztítás után adunk át Ügyfeleink részére! Ez az AJÁNDÉK új autó vásárlása esetén érvényes! Használtan vásárolt autó vagy saját autó ózonos tisztításához a lenti gombra kattintva azonnal tud árajánlatot és időpontot kérni.

 

 

 

Feliratkozás a hírlevelünkre

Nyitvatartás:

Hétfő:08:00 - 17:00
Kedd:08:00 - 17:00
Szerda:08:00 - 17:00
Csütörtök:08:00 - 17:00
Péntek:08:00 - 17:00
Szombat:visszavonásig zárva
Vasárnap:ZÁRVA

Kapcsolat:

Ferihegy Autó Kft.
1185 Budapest
Üllői út 822.

Tel.: 06 1 297 03 10
e-mail: nissan@ferihegyauto.hu

© Nissan 2017