NISSAN ARIYA

 

 

 

Testet ölt a jövő

A Nissan új elektromos crossovere 2021 végén érkezik. Az ARIYA a Nissan Intelligent Mobility tökéletes megtestesülése. Az erő, ami életre kel. Benned. Bennem. Mindannyiunkban. Együtt új valóságot teremtünk, ahol a képesség, a pontosság és a stílus egyesül.

Vezess, ahogy mindig is szerettél volna

Élvezd a vezetés könnyedségét! A vezetéstámogató technológia egészen más szintű kontrollt ad a kezedbe. Hosszú vezetés autópályán? Van segítséged. Szűk helyek? Add át az irányítást az ARIYA-nak.

Semmihez sem fogható izgalom

A dupla motor és az e-4ORCE összkerékhajtás lendülete 100% erőt közvetít az első vagy hátsó kerekekbe. Erőt, melynek minden útviszony hazai pálya. Erőt, melynek szabályozása e-Pedállal pedig igazi szórakozás.

Maradj kapcsolatban a világgal vezetés közben is

A nagy, dupla kijelző és haptikus irányítás csak a kezdet. Szeretnéd magad előtt látni kedvenc applikációdat? Húzd el a kezed. Szeretnéd a saját műsorlistádat hallgatni? Csak kérned kell.

A neked való ARIYA

Találj rá a hozzád legjobban passzoló verzióra. Válassz kétféle akkumlátorból és háromféle hajtáslánbcból -legyen az akár e-4ORCE összkerékhajtás- és szabd saját stílusodra a vezetési élményt

Tedd meg a következő lépést!

Érdekel a Nissan ARIYA? Kattints az érdekel gombra, hogy az elsők között kapd meg a legfrissebb híreket legújabb elektromos crossoverünkről és legyél te az első, aki megtudja, mikor érkezik meg hozzánk a Nissan ARIYA.

Feliratkozás a hírlevelünkre

Nyitvatartás:

Hétfő:08:00 - 17:00
Kedd:08:00 - 17:00
Szerda:08:00 - 17:00
Csütörtök:08:00 - 17:00
Péntek:08:00 - 17:00
Szombat:visszavonásig zárva
Vasárnap:ZÁRVA

Kapcsolat:

Ferihegy Autó Kft.
1185 Budapest
Üllői út 822.

Tel.: 06 1 297 03 10
e-mail: nissan@ferihegyauto.hu

© Nissan 2017