You+Nissan

Üdvözöljük a Nissan innovációinak és szolgáltatásainak világában! Összegyűjtöttük Ön számára mindazt, amit Nissan-tulajdonosként elvárhat tőlünk. Mi a Nissannál elkötelezetten dolgozunk azért, hogy minden ügyfelünknek a lehető legkönnyebben elérhető és hosszú távra szóló gondoskodást biztosítsuk.

Mit ígérünk Önnek? Nem kevesebbet, mint hogy egy Nissan-tulajdonos számára nem csupán az autó vezetése, hanem a szervizelése is képes valódi élményt nyújtani: egyszerűen, kényelmesen és kedvező áron.

A YOU+NISSAN program keretén belül A NISSAN ÍGÉRETE valamint a YOU+NISSAN HŰSÉGPROGRAM számos kedvezménnyel és további előnyökkel várja Önt! Ismerje meg a Nissan-tulajdonosok világát! 

DÍJMENTES CSEREAUTÓ

Ígérjük, hogy amíg Nissan márkaszervizünk az autóját javítja, munkatársaink a személyes igényeinek megfelelő mobilitási megoldást kínálnak az Ön számára. Foglalja le előre szervizidőpontját, és a javítási munkák befejeztéig díjmentesen csereautót biztosítunk Önnek. Egyes kereskedésekben és szervizpontokon akár elektromos járművet is választhat. Amennyiben Ön nem igényli a csereautót, a Nissan márkaszerviz egyéb közlekedési megoldással is a rendelkezésére áll.

LEGMAGASABB MINŐSÉG A LEGJOBB ÁRON

Ígérjük, hogy a Nissan magasan képzett munkatársai szakértelmének és az eredeti Nissan alkatrészek minőségének köszönhetően a legigényesebb módon gondoskodunk autójáról. A legjobb ár/érték arány biztosítása érdekében vállaljuk, hogy az Ön Nissan márkaszervizének 10 km-es körzetében árgaranciát nyújtunk.

NISSAN ASSISTANCE SEGÉLYSZOLGÁLAT TELJES ÉLETTARTAMRA

Ígérjük, hogy az év minden napján, a nap 24 órájában a rendelkezésére állunk, hogy Ön gondtalanul folytathassa útját. Bármilyen váratlan esemény is történjék, garantáljuk Önnek a 24 órás Nissan Assistance szolgáltatást – az autó korától függetlenül. A Nissan Assistance-nek köszönhetően útközben is ránk bízhatja magát: ha autója lerobban, üzemanyag-problémák lépnek fel, elveszíti a kocsikulcsát, defektet kap vagy balesetet szenved, bárhol és bármikor a rendelkezésére állunk. A Nissan Assistance munkatársai a legtöbb esetben ott helyben megjavítják a járművét, így nagyobb megszakítás nélkül folytathatja útját. Ha komolyabb szervizelést igényel, a legközelebbi Nissan márkakereskedésbe vontatják az autóját. Ha autóját nem lehet a meghibásodás napján megjavítani, vagy ha zárás után érkezik a márkakereskedésbe, Ön a 4 lehetőség egyikét választhatja:
  • Továbbutazás: a jármű meghibásodások kb. fele azonnal orvosolható. Ha autóját mégsem lehet rögtön megjavítani, mi álljuk a taxi, a vonat, a hajó vagy a repülő költségeit, ráadásul nemcsak Önnek, de utasainak is.
  • Csereautónkkal gond nélkül folytathatja az útját. Bármire van szüksége, a Nissan Assistance csapatára biztosan számíthat! Ha igényli, 3 napra csereautót biztosítunk Önnek.
  • A jármű hazaszállítása. Ha autóját nem lehet megjavítani, vagy több mint 3 munkanapon át nem használhatja, a Nissan Assistance munkatársai elszállítják márkakereskedésébe.
  • Magunkra vállaljuk a szállás költségeit. Ha a helyszínen megvárnák az esetlegesen többnapos javítást, Önt és utasait egy háromcsillagos hotelben szállásoljuk el, legfeljebb 3 éjszakára.

DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Ígérjük, hogy a Nissan márkaszerviz bármilyen szervizelési munkát megelőzően díjmentesen felméri autója műszaki állapotát, így Ön pontosan tudja, milyen munkálatok elvégzésére van szükség, és azok mennyibe fognak kerülni. Nem érik meglepetések. A munkadíjat és az alkatrészek árát tartalmazó számla összege nem haladhatja meg az Ön által előzetesen elfogadott árajánlat összegét, valamint az Ön előzetes hozzájárulása nélkül végzett munkálatok sem kerülnek kiszámlázásra.
JUTALMAZZUK HŰSÉGÉT!

YOU+NISSAN HŰSÉGPROGRAM

Ügyfeleink hűségét nagyra értékeljük! Ismerje meg a hűségprogramunkat, amelyet azért hoztunk létre, hogy Ön minden előnyt kihasználhasson, legyen az újautós- vagy szervizkedvezmény. A youplusnissan.hu oldalon regisztrált ügyfeleink A NISSAN ÍGÉRETE PROGRAM által nyújtott előnyökön felül további kedvezményekre és különleges ajánlatokra számíthatnak. A YOU+NISSAN HŰSÉGPROGRAM kedvezményei már a regisztráció utáni napokban igénybevehetőek. A regisztrált tagoknak hűségkártyát készítünk és postázunk a regisztráció során megadott címre. Tegye teljessé a Nissan élményt, és csatlakozzon:
  • Akár pénzkedvezményekért
  • Kedvezményes alkatrészekért
  • Kedvezményes szervizelésért
  • Akár ingyenes kiterjesztett garanciáért
  • Az egyedi ajánlatokért
  • Hogy velünk nyugodtan kelhessen útra!
Az éppen aktuális ajánlatról a Nissan márkakereskedésekben tájékozódhat. A fent felsorolt ajánlatok időszakosan vehetők igénybe. Az új autóra vonatkozó hűségkedvezmény függ a vásárolt modell típusától, a szervizkedvezmény mértéke függ a jelenlegi autója korától.

KÜLÖNLEGES AJÁNLATOK HŰSÉGES ÜGYFELEKNEK

Amennyiben Ön Nissan-tulajdonos, következő Nissan járműve vásárlásakor különleges hűségkedvezményben részesül. Pénzkedvezményt vagy akár ingyenes kiterjesztett garanciát is kaphat ajándékba. Az aktuális ajánlatokról Nissan márkakereskedéseinkben érdeklődhet.
 
Minél idősebb autója, Ön annál több kedvezményben részesülhet a szervizben!
A megbízható és szakszerű szervizelés széleskörű előnyeit tesszük elérhetővé Önnek, melyet kizarólag Nissan-tulajdonosoknak nyújtunk.  Ha az Ön járműve 3 évnél idősebb, akkor 10%, ha pedig 4 évnel is idősebb, akkor akár 20% kedvezményt is igényelhet a szervizben.

Kedvezményes Nissan alkatrészek
 Az Eredeti Nissan alkatrészeket egyedi állóképességre fejlesztették: a legkeményebb körülmények között tesztelték, hogy jól teljesítsenek hosszú távon is.
Megéri most regisztrálni, hiszen a YOU+NISSAN hűsegprogram körébe új termékkategóriák kerültek bevonásra
Nissan Gyári Felújított alkatrészek: a Nissan Gyári Felújított alkatrészek vásárlásával nemcsak költséget tud megtakarítani, hanem környezetét is védi a környezetbarát termékekkel, hiszen ezen alkatrészeket csökkentett energiával és kevesebb anyagfelhasználással állítjuk elő.
Nissan Value Advantage alkatrészek: a Nissan Value Advantage alkatrészekkel – 5 évesnél idősebb autóknak szánva – a Nissan ugyanazt a törődést szenteli az autójának, mintha teljesen új lenne. Különös figyelmet fordítunk a költségvetésére is: átlagosan 20% árkülönbség van a Nissan Eredeti alkatrészek és a Nissan Value Advantage alkatrészek között.
 Kedvezmény a Nissan olajokra:
Az eredeti Nissan olajok összhangban vannak azokkal a minőségi sztenderdekkel, melyeket a Nissan motorok megkövetelnek és kifejezetten Nissan járművekre lettek kifejlesztve. Más olajok használatával– még akkor is, ha azok megfelelnek a nemzetközi követelményeknek – fennáll a kockázat, hogy Nissanja károsul és csökkenhet a teljesítménye.
 
Kedvezmény karbantartásra és javításra:
Adja autóját igazi Nissan szakértők kezébe! Nissan hálózatunk különösen jól megtervezett eszközökkel van ellátva autója szervizelésére, ezáltal biztosítva a minőséget és a megbízhatóságot.

Feliratkozás a hírlevelünkre

Nyitvatartás:

Hétfő:08:00 - 17:30
Kedd:08:00 - 17:30
Szerda:08:00 - 17:30
Csütörtök:08:00 - 17:30
Péntek:08:00 - 17:30
Szombat:09:00 - 13:00
Vasárnap:ZÁRVA

Kapcsolat:

Ferihegy Autó Kft.
1185 Budapest
Üllői út 822.

Tel.: 06 1 297 03 10
e-mail: nissan@ferihegyauto.hu

© Nissan 2017