NISSAN QASHQAI

EMELD A TÉTET!

FIX 3,5% KAMATTAL

+ AJÁNDÉK TÉLI GUMIVAL

ÚJ BENZIN MOTORRAL

MÁR 140 LÓERŐTŐL

ÚJ NISSAN QASHQAI

ÚJ NISSAN QASHQAI, AKÁR 5 490 000 Ft-TÓL

KIVÁLÓ FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT: FIX 3,5% KAMATTAL IGÉNYELHETŐ

ÉRTEM, DE MENNYIBE KERÜLNE KONKRÉTAN AZ AZ AUTÓ, AMI AZ ÉN ELKÉPZELÉSEM?

Az autó ára sok mindentől függ. Például, hogy milyen fényezéssel, felszereltséggel szeretné megrendelni. Mik azok a szempontok, ami alapján kiválasztja a felszereltségi szintet. Készpénzre szeretné vásárolni, vagy hitelre. Ha hitelre, akkor hány % önerővel és milyen futamidővel. Ezért a kezdőáron kívül, konkrét összeget nem tudunk kiírni weboldalunkra, de szívesen segítünk meghozni a döntést, azzal, hogy teljesen személyre szabott ajánlatot küldünk akár e-mailen is, ha nincs idő bejönni hozzánk. Nem kell mást tenni, csak írjon nekünk pár sort, hogy mi is az elképzelése jövőbeli autójával kapcsolatosan és mi küldjük is az ajánlatot.

SZERETNÉK SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOT KÉRNI

 

 

RENGETEG LEHETŐSÉGE VAN VARIÁLNI AZ ÁRAK ÉS A FELSZERELTSÉGEK KÖZÖTT. HA MÉG NINCS KÉPBEN, NÉZZE MEG ÁRLISTÁNKAT, AHOL MINDEN FONTOS INFORMÁCIÓT, LEÍRÁST MEGTALÁL ARRÓL, HOGY EGYES FELSZERELTSÉGI SZINTEK MENNYIBE KERÜLNEK ÉS PONTOSAN MIT IS TARTALMAZNAK.

ÁRLISTA

 

RÁADÁSUL JELENLEG VANNAK OLYAN KONKRÉT MODELLJEINK, AMIKRE A KALKULÁLT ÁRON FELÜL, TOVÁBBI 150 000 Ft KEDVEZMÉNYT TUDUNK ADNI. HA MEGNÉZNÉ EZEKET A MODELLEKET, KATTINTSON

 

IDE

HA MÉG NEM IGAZÁN ISMERŐS EZ A MODELL, LEJJEBB OLVASHAT RÓLA RÉSZLETESEBBEN. CSAK GÖRGESSEN TOVÁBB.

EZT BIZTOSÍTJA ÖNNEK A NISSAN PROPILOT* RENDSZER

Ellazulhat és haladhat az árral, miközben az új Nissan Qashqai ProPILOT rendszer elvégzi a mindennapi vezetés bizonyos feladatait. 

TARTJA A SEBESSÉGET

A forgalom áramlása alapján beállítja az autója sebességét, hogy biztonságos távolságot tudjon tartani.

A SÁVON BELÜL TARTJA

Figyeli a sávok felfestéseit, és segít kormányozni az autót, hogy a sáv közepén haladhasson.

MEGÁLLÁS

A forgalom áramlása alapján megállíthatja a Qashqai autóját, majd újra beindíthatja, ha a forgalom újra elindul.

*Nem minden modell esetén alapfelszereltség. Ne hagyatkozzon kizárólag a vezetést támogató kényelmi funkciókra. A támogató funkciók nem önvezető technológiák, és csak a rendszer fizikai korlátain belül képesek segítséget nyújtani. Nem helyettesítik a megfelelő vezetési technikát, amelyet minden esetben a vezető saját képességeinek, a közúti közlekedés szabályainak, valamint az út- és forgalmi viszonyoknak megfelelően kell megválasztani. Tehát a ProPILOT funkció kizárólag folyamatos vezetői felügyelet mellett használható és nem mentesíti az autó vezetőjét a körültekintő járművezetés felelőssége alól. A ProPILOT technológia használata elsődlegesen autópályán javasolt, nem városi közlekedésre tervezték.

VEGYES ÜZEMANYAGFOGYASZTÁS

3,8 L/100 KM-TŐL

TELJESÍTMÉNY

AKÁR 163 LE

ÜLÉSEK SZÁMA

5

ÚJ NISSAN QASHQAI

AZ INTELLIGENS SUV

Az intelligencia vonzó – és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a kifinomult módon átdolgozott városi crossover. Az új Nissan Qashqai lélegzetelállító megjelenése hatékony aerodinamikával párosul, így Ön a lehető legjobb formában élvezheti az üdítő városi vezetést.
INTELLIGENS ÉS ÁRAMVONALAS

KÜLSŐ ÉS BELSŐ FORMAVILÁG

A fantasztikus, megújult stílusával – a robusztus hűtőrácstól és motorháztető-kialakítástól a luxusminőségű új ülésekig – a világ első számú SUV-ja a legjobb formáját mutatja.

EGY ÚJ KORSZAK KEZDETE

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

A Nissan Intelligens vezetési rendszerei megváltoztatják a módot, ahogy interakcióba lép a Nissan Qashqaiával, és ezzel kellemesebb és magabiztosabb vezetési élményt kínálnak.

MEGÉRINTI AZ ÉRZÉKEIT

FEJLETT TECHNOLÓGIA

Minden utazást egyedivé tehet a Nissan intelligens kapcsolatkezelésével és a BOSE Premium hangrendszer által kínált kiterjedt zenei élménnyel.

IZZÍTSA SZENVEDÉLYÉT

INTUITÍV TELJESÍTMÉNY

Élvezni fog minden fordulást és kanyart: A Nissan Intelligens vezetési technológiáival még jobban bele fog szeretni a vezetésbe.

Feliratkozás a hírlevelünkre

Nyitvatartás:

Hétfő:08:00 - 17:30
Kedd:08:00 - 17:30
Szerda:08:00 - 17:30
Csütörtök:08:00 - 17:30
Péntek:08:00 - 17:30
Szombat:09:00 - 13:00
Vasárnap:ZÁRVA

Kapcsolat:

Ferihegy Autó Kft.
1185 Budapest
Üllői út 822.

Tel.: 06 1 297 03 10
e-mail: nissan@ferihegyauto.hu

© Nissan 2017