NISSAN JUKE

https://videos.nissan-cdn.net/nissan/en-US/videos/autoplay_hero_lhd_1080p.mp4

NISSAN JUKE

TECHNOLÓGIA KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

0% THM-MEL

 

NISSAN JUKE

AKÁR 900 000 FT KEDVEZMÉNNYEL

Kedvezmények:

  • Visia Plus felszereltség esetén: 650.000 Ft 
  • Acenta, N-Connecta, Tekna felszereltség esetén: 700.000 Ft 
  • BOSE® Personal® Edition esetén: 900.000 Ft

 

Finanszírozás igénybevételével a kedvezmények az alábbiak szerint módosulnak:

  • Visia Plus felszereltség esetén: 500.000 Ft 
  • Acenta, N-Connecta, Tekna felszereltség esetén: 550.000 Ft
  • BOSE® Personal® Edition esetén: 755.000 Ft

 

A Nissan Finance finanszírozási  ajánlat a 2019.02.01-től megkötött szerződésekre érvényes és visszavonásig szól. Finanszírozási feltételek: kamat mértéke: 0%, típusa:rögzített, devizanem: forint, önerő: 40-70 %, futamidő: 24 - 60 hó, THM: 0%, konstrukció: zárt és nyílt végű pénzügyi lízing.


 
A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő.
A Nissan Finance  finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon.


A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért kérjen ajánlatot az ajánlatkérés gombbal.

AZ ÖN JUKE-JA. AZ ÖN ÍZLÉSE.

A Nissan Design Studio segítségével többféle személyre szabási csomaggal alakíthatja a saját képére Nissan Juke-ját. Vigye bele saját magát is a Juke izgalmas stílusába: válasszon kedvenc borítást, kárpitozást, díszlécet és hasonlókat – a hozzájuk illő 18"-es könnyűfém kerekek mellett.

 

 

A NISSAN DINAMIKUS ÜZEMMÓDVEZÉRLŐJÉVEL ÖN MENET KÖZBEN IS STÍLUST VÁLTHAT.

A Nissan Juke-ját mindig a hangulatához legjobban illő módba kapcsolhatja a középkonzolon elhelyezett kétfunkciós vezérlőegységgel. Ez a Nissan Dinamikus Üzemmódvezérlő. Az egyik intuitív vezérlőtárcsa segítségével módosíthatja a vezetési stílust és a gázreakciót attól függően, hogy mennyire van sportos hangulatban. A másik az automatikus légkondicionálás beállítására használható.

a vezető fejtámlájába van építve,

BEÉPÍTETT BOSE® PERSONAL® HANGRENDSZER

így Ön a saját igényeihez állíthatja a hangzást.

teljesen testreszabható vezérlőket tartalmaz,

páratlanul magával ragadó audio élményt kínál,

amelyekből 2 UltraNearfield™ hangszóró

MERÜLJÖN EL A FANTASZTIKUS HANGÉLMÉNYBEN

A kifejezetten Nissan Juke-hoz tervezett 6 hangszóróval,

Nissan Juke fantasztikus élményt kínál a zene megszállottjainak.

A vadonatúj BOSE® PERSONAL® hangrendszerrel felszerelt

ALL-MODE 4X4-i NYOMATÉKIRÁNYÍTÓ RENDSZER

A hagyományos összkerék-meghajtású (AWD) rendszerekkel ellentétben a Nissan JUKE nem csak a jármű eleje és hátulja között képes átcsoportosítani a teljesítményt. Az intelligens All-Mode 4x4-i összkerékhajtással szerelt modelleken az egyes hátsó kerekekre jutó teljesítmény oldalirányban is megoszlik. Ez az úgynevezett Nyomatékirányító rendszer, amely nagyobb nyomatékot továbbít kanyarodás közben a külső íven haladó hátsó kerékre, így Ön pontosan követheti az ívet, és hamarabb tud gyorsítani.

FEJLETT BIZTONSÁG

A Nissan Juke megvédi az utasokat a váratlan helyzetektől, mivel része a Nissan Aktív Biztonsági Pajzs technológiája – köztük a sávelhagyásjelző rendszer, a mozgótárgy-észlelés és a holttérfigyelő rendszer is, amely kamerák és érzékelők segítségével figyeli a jármű környezetét.

NISMO-ÉLMÉNY

A Nissan számára kiemelten fontos a teljesítmény. Ezért szerepel kínálatunkban a Nissan Juke sportos kivitelű NISMO RS változata, amelybe két sebességváltó is rendelhető a maximális vezetési élményhez.
 

Feliratkozás a hírlevelünkre

Nyitvatartás:

Hétfő:08:00 - 17:30
Kedd:08:00 - 17:30
Szerda:08:00 - 17:30
Csütörtök:08:00 - 17:30
Péntek:08:00 - 17:30
Szombat:09:00 - 13:00
Vasárnap:ZÁRVA

Kapcsolat:

Ferihegy Autó Kft.
1185 Budapest
Üllői út 822.

Tel.: 06 1 297 03 10
e-mail: nissan@ferihegyauto.hu

© Nissan 2017